Tesla-utstyr du trenger

Tesla-utstyr du trenger

Elons Hage har ekstrautstyret du trenger til bilen din. Vi har produkter til Tesla Model S, Model 3, Model Y og Model X. Sjekk ut produktene våre i dag.

Hos Elons Hage finner du alt du trenger til din Tesla. Vi har produkter som både beskytter bilen og samtidig gir den det lille ekstra. Sortimentet inkluderer interiørforbedringer som allværsmatter og oppbevaringsløsninger. Du får også eksteriørtilbehør som karbonfiberdetaljer og beskyttelse for glideskinner, vi tilbyr produkter av høy kvalitet som møter alle dine behov. 

Vi har også unike og praktiske løsninger som «jack pads» – et essensielt tilbehør for å beskytte bilens karosseri og batteri under jekking.

Fokus på godt utstyr

Vi forstår betydningen av detaljer når det gjelder å utstyre din Tesla. Vårt fokus på godt Tesla-utstyr reflekteres i sortimentet av høykvalitets, innovative produkter. Ut over solskjermer for taket og praktiske mobilholdere for baksetepassasjerer, tilbyr vi spesialtilpassede løsninger designet for norske forhold.

Våre allværsmatter er utformet for å tåle Norges varierte klima. Fra våte høstdager til snørike vintre, sikrer mattene at bilens interiør forblir rent og tørt.

Utstyr til sommer og vinter

Med våre isolerende trekk beskytter du bilen mot vær og vind, sommer som vinter. Trekket beskytter også mot kulde og UV-stråling, noe som bidrar til å bevare lakken og interiøret. Trekkene er enkle å bruke og kan raskt festes eller fjernes etter behov – praktisk og fleksibelt.

I tillegg til disse produktene, finner du mye annet tilbehør som forbedrer estetikken og funksjonaliteten til din Tesla. Fra stilige karosserioppgraderinger som karbonfiberdetaljer til funksjonelle tillegg som oppbevaringsløsninger, har vi det du trenger for å tilpasse din Tesla. Våre produkter er nøye utvalgt og testet for å gi deg som kunde en trygghet om at du investerer i det beste for din bil.

Om Elons Hage

Vi er en norsk nettbutikk. Med kontorer i Drammen og lager på Rjukan, er vi ikke bare en leverandør – vi er en del av det norske Tesla-fellesskapet. Vi forstår viktigheten av kvalitet og lokal tilgjengelighet for våre kunder.

Elons Hage er en ledende norsk nettbutikk dedikert til Tesla-eiere, spesialisert på å tilby et omfattende utvalg av høykvalitetsprodukter og tilbehør. Vår dype lidenskap for Tesla og innovasjon driver oss til å levere produkter som ikke bare forbedrer kjøreopplevelsen, men også speiler den distinkte stilen til Tesla-bilene. 

Med et engasjert og kunnskapsrikt team, sikrer vi rask levering og leverer en kundeopplevelse i toppklasse. Vi er stolte over å være en norsk aktør som står ved siden av Tesla-eiere på deres reise med disse eksepsjonelle kjøretøyene.

Besøk nettbutikken vår.

Leser neste

Skreddersy din Tesla til en rimelig penge
Hold bilen ren med Tesla-matter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.