Skreddersy din Tesla til en rimelig penge

Skreddersy din Tesla til en rimelig penge

Hos Elons Hage finner du ekstrautstyr som passer perfekt til norske forhold, og gir deg muligheten til å gi bilen din et personlig preg. Nedenfor kan du lese mer om noen av våre favoritter til Teslaen.

Besøk nettbutikken

Å kjøre en Tesla er en unik opplevelse i seg selv. Disse kjøretøyene er mer enn bare biler; de er symboler på innovasjon, bærekraft og fremtidens teknologi. Elons Hage tilbyr et bredt spekter av tilbehør som lar deg skreddersy din Tesla til en overkommelig pris. 

Under ser vi nærmere på fire fantastiske produkter som kan bidra til å forbedre kjøreopplevelsen din uten å tømme lommeboken.

Allværsmatter – perfekt for norske forhold

Det norske klimaet kan være utfordrende, og det er derfor essensielt å beskytte interiøret i bilen. Våre allværsmatter er nøye utformet for å tilpasse seg hver Tesla-modell, og tilbyr fullstendig beskyttelse mot vått og skittent vær. 

Disse mattene er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, og de bidrar til å bevare bilens indre i topp stand. Med en overkommelig pris og enkel installasjon, er våre allværsmatter en smart investering for enhver Tesla-eier.

Se våre allværsmatter

Karbonfiberdetaljer – eksklusivitet til en overkommelig pris

Karbonfiber er kjent for sin styrke og lette vekt, og er et populært valg for de som ønsker å tilføre bilen et eksklusivt preg. Hos Elons Hage får du en rekke forskjellige karbonfiberprodukter. Til interiøret har vi deksler til eksempelvis koppholdere, ratt og midtkonsoll. 

Til eksteriøret finnes det produkter som speildeksler, spoilere og dørhåndtak. Alle våre produkter er enkle å installere og gir bilen din et high-end utseende. Disse detaljene er ikke bare visuelt tiltalende, men gir også bilen din varig beskyttelse.

Se alle våre karbonfiberprodukter

Mobilholder til baksetet – komfort for passasjerene

For familier og andre som ofte har passasjerer med seg på turen, er vår mobilholder til baksetet en ideell løsning. Denne holderen er spesielt designet for å passe inn i Teslaens interiør, og gir en sikker og stabil plattform for nettbrett og mobiltelefoner. 

Dette tilbehøret gjør bilferien til en drøm, og du slipper maset om hvor lenge det er til dere er fremme. En vinn-vinn-situasjon for både sjåfør og rastløse passasjerer.

Produktside mobilholder

LED-lys med ekstra styrke

Standardlysene som blir levert i Tesla-biler er veldig svake. Med våre LED-lys, som passer i dørene, bagasjerommet (foran og bak), hanskerommet og fotbrønn. Lysene passer til alle Teslas bilmodeller med unntak av Model S og Model X (produsert senere enn 2022).

Vi har fire forskjellige farger du kan velge mellom:

  • Brilliant white
  • Deep red
  • Ice blue
  • Purple

Besøk nettbutikken vår

Å tilpasse Teslaen til dine behov trenger ikke å være en kostbar affære. Hos Elons Hage finner du en rekke rimelige alternativer med høy kvalitet. Disse bidrar til å gjøre bilen din personlig. Fra praktiske til stilige løsninger, vår forpliktelse er å gi deg produkter som forbedrer både utseendet og funksjonaliteten til din Tesla. 

Hos oss får du gratis levering på alle bestillinger over 699 kroner, gratis retur og kvalitetsgaranti.

Besøk nettbutikken vår for å se hele utvalget.

Leser neste

Tesla-utstyr du trenger

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.