Hold bilen ren med Tesla-matter

Beskytt interiøret i Teslaen med gulvmatter som er spesielt utformet til din Tesla. Mattene er laget i slitesterk TPE som forhindrer at fukt og søle trenger gjennom. Se vårt utvalg av Tesla-matter her. 

Hold bilen ren med Tesla-matter

Hold bilen ren med Tesla-matter

 

Matter til bagasjerom og gulv

Et av de mest praktiske tilbehørene til din Tesla er definitivt gulvmatter, samt matter til bagasjerom. 

Disse bilmattene er av høy kvalitet og kommer med flere fordeler, slik at du kan spare både tid og penger. Mattene beskytter nemlig gulvet i bilen, noe som sørger for at interiøret holder seg rent og ryddig.

I vår nettbutikk finner du gummimatter til Tesla Model 3, Model S, Model Y og Model X. 

Fordeler med bilmatter

Det finnes flere fordeler med å investere i bilmatter til din Tesla. Gulvet i bilen utsettes for våte og skitne sko som følge av regn, snø, slaps og gjørme. Rengjøring av bilmatter er enklere og billigere enn å utføre en dyprens av interiøret i bilen din hver eneste måned.

Bilmatter gjør det enklere å holde bilen ren samtidig som det beskytter  interiøret. I tillegg forlenger de levetiden til Teslaen, ettersom  interiøret ikke opplever slitasje over tid.

Tesla-matter er et smart valg

Mange velger billige bilmatter som ofte ikke kommer med tilstrekkelig beskyttelse. Det aller verste er matter som ikke er tilpasset bilen din, da de rett og slett ikke vil passe. 

Matter som ikke passer kan føre til at skitt, vann og gjørme kan ende opp under bilmattene, noe som skaper grobunn for mugg og slitasje på bilens interiør. For å ta vare på din Tesla, er gulvmatter fra Elons Hage et soleklart valg. Våre bilmatter er nemlig spesielt utviklet for Tesla. 

Slitesterkt materiale

Mattene er laget av slitesterk TPE (Thermo Plastikk Elastomer), noe som gjør dem både robuste og funksjonelle. TPE sørger for at verken vann eller gjørme trenger gjennom selve matten, noe som er viktig for et norsk klima med mye nedbør. Selv om andre leverandører også tilbyr bilmatter i TPE, er mattene vi leverer formstøpte til bilen. 

De kommer til alle de ulike Tesla-modellene, slik at du er garantert å få tilstrekkelig beskyttelse til den modellen du har stående i garasjen. Alle TPE-bilmattene kommer med høye kanter slik at du er garantert at teppet under holder seg rent og tørt. For å rengjøre bilmattene, trenger du kun å ta dem ut og spyle dem med vann før de er klar til bruk igjen. Husk å tørke av mattene før du setter dem inn igjen for å unngå unødig fukt. 

Ønsker du komfort?

Dersom komfort trumfer slitestyrke, er XPE-mattene riktig for deg. Med tre lag, hvor ett av de er mykt skum, fungerer som en pute. Det gjør det behagelig og hvile føttene på, med eller uten sko. 

Alt du trenger til din Tesla

Hos Elons Hage finner du alt du trenger til din Tesla. Det er enkelt å navigere seg gjennom det ulike tilbehøret som finnes til de ulike Tesla-modellene, enten det er gulvmatter, isolerende vintertrekk eller mobilholder. 

Velg matter til din Tesla-modell

Velg mellom bilmatter til Model S, Model 3, Model Y og Model X for å få formstøpte bilmatter som passer perfekt til din bil. Elons Hage tilbyr bilmatter til både førerside, passasjerside og alle baksetene slik at rengjøringen av din Tesla er unnagjort på et blunk.

Elons Hage er en one-stop-shop for alt av Tesla tilbehør samlet på et sted for norske eiere av Tesla. Vi i Elons Hage har en stor lidenskap for bil, og ønsker å dele vår kunnskap gjennom spennende produkter som garanterer en god Tesla-opplevelse. Med lager i midten av Norge sørger vi for rask levering til hele landet, slik at alle, uansett hvor de bor i landet, kan oppgradere sin Tesla med mer stil og komfort. 

Besøk nettbutikken vår for å se hele vårt utvalg.

Leser neste

Tesla-utstyr du trenger
Best mulig kjøreopplevelse med Tesla-tilbehør fra Elons Hage

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.