Om oss

Velkommen til Elons Hage!

Elons Hage® er en norsk nettbutikk dedikert til å tilby deg det beste utvalget av tilbehør til din Tesla. Hos oss kan du handle med tillit, da vi er basert i Norge (Drammen for å være nøyaktig) og sender direkte fra vårt eget lager sentralt i Midt-Norge.

Med over 40 års erfaring fra import, produksjon, butikkdrift (både fysisk og på nett) og produktutvikling, så vi et stort mangel i Norge når det kommer til tilbehør til Tesla. Idèen om Elons Hage® ble født da undertegnede, Gautam Gupta, skulle handle tilbehør til sin egen nye Tesla Model Y, og de frustrerende timene som fulgte. Mangelen på en tilfredstillende "one-stop-shop" for tilbehør til Tesla i Norge, i tillegg til at mange utrolig kule produkter ikke var å oppdrive her, men måtte importeres fra utlandet, gjorde at vi raskt fant ut at dette var noe vi måtte gjøre noe med umiddelbart. Elons Hage® var dermed født!

Vi bestiller direkte fra pålitelige leverandører for å sikre at vi kan tilby deg kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Ved å ha et norsk lager kan vi også sikre rask og pålitelig levering til kundene våre over hele landet. Vi vet hvor viktig det er å få tilbehøret ditt raskt, slik at du kan glede deg over Tesla-opplevelsen uten forsinkelser. Vi er personlig ute og besøker våre leverandører og fabrikker for å sikre kvaliteten på produktene våre, uansett om det er i USA, Europa eller Asia. På den måten sikrer vi best mulig kvalitet, til fornuftige priser!

Vårt sortiment inkluderer et bredt spekter av tilbehør som er designet for å forbedre funksjonaliteten, stilen og komforten til din elskede Tesla. Enten du er på utkikk etter praktiske oppbevaringsløsninger, stilige eksteriørtilbehør eller smarte teknologiske oppgraderinger, har Elons Hage® det du trenger for å ta Tesla-opplevelsen din til nye høyder.

Vi er også eksklusive distributører av produkter fra Hansshow® i Norge. Ved å kjøpe Hansshow® produkter fra oss er du sikker på at du får den originale kvaliteten, i tillegg til ekstra support både gjennom oss og direkte fra Hansshow®. Og siden vi har alle produktene på vårt lager i Norge, så går det ikke mer enn ett par dager å få produktene levert til kundene våre.

Vi er her for å hjelpe deg med å finne de perfekte tilbehørene som passer dine behov og ønsker, og vi er dedikerte til å gi deg en førsteklasses kundeserviceopplevelse og veilede deg gjennom hele kjøpsprosessen.

Vi er stolte av å være din norske kilde for Tesla-tilbehør, og vi ser frem til å være en del av din spennende reise som Tesla-eier.

Ta en titt på vårt omfattende utvalg av tilbehør på elonshage.no, og hust at sortimentet kommer til å vokse betraktelig i tiden fremover. Vi har så vidt begynt denne reisen! Nøl ikke med å kontakte oss hvis du har spørsmål, ønsker mer informasjon eller trenger hjelp til å finne det perfekte tilbehøret for din Tesla. Ta også kontakt med oss om du vurderer å kjøpe en ny Tesla, men er usikker på akkurat hvilken modell som passer ditt behov.

Takk for at du velger Elons Hage® som din destinasjon for Tesla-tilbehør. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Vennlig hilsen,

Gautam Gupta

Eier og daglig leder
Elons Hage AS

Skal du kjøpe en ny Tesla?

Få 3 måneder med Enhanced Autopilot på din nye Tesla ved å klikke på linken under. Når kjøpet er gjennomført og bilen levert kontakter du oss på hei@elonshage.no og vi sender deg en gave til bruk i din nye bil (verdi opptil kr 1000)!

Bestill din Tesla her