Best mulig kjøreopplevelse med Tesla-tilbehør fra Elons Hage

Best mulig kjøreopplevelse med Tesla-tilbehør fra Elons Hage

Vi vet at du som Tesla-eier ønsker å få mest mulig ut av kjøreopplevelsen din. Når du kjøper tilbehør til din Tesla, skal det bidra til nettopp dette.

Samtidig er det viktig at tilbehøret du kjøper er av høy kvalitet, skreddersydd til din modell, og at det både ser bra ut og gir økt komfort. Vi i Elons Hage forstår viktigheten av dette, og tilbyr derfor et bredt utvalg av tilbehør spesielt designet til deg som Tesla-eier.  

Det beste blant Tesla-tilbehør

Det kan være fristende å kjøpe ekstra tilbehør til Tesla – men hvilket ekstrautstyr bør du velge? I denne artikkelen utforsker vi hvilket Tesla-tilbehør som er kundenes favoritter, og hvordan dette utstyret kan være med på å gjøre kjøreopplevelsen din hakket hvassere.

Bilmatter til Tesla

Når det kommer til interiør og innvendig komfort er bilmattene helt klart blant de mest populære produktene i nettbutikken vår. Her finner du et bredt utvalg av spesialdesignede, formstøpte gummimatter som både ser bra ut, og gir beskyttelse mot søl og slitasje. Selve mattene kan du lett ta ut for en rask rengjøring, og sørger for at bilen din ser ren og presentabel ut på 1-2-3.

Dersom du har barn i baksetet, vil vi også nevne at vi harsparkebeskyttelse til seteryggen for de aller minste passasjerene. Sparkebeskyttelsen glir rett inn i interiøret, og sørger for at du enkelt og greit kan holde seteryggene til Teslaen din fine. 

Oppgradering av lyset på Tesla

Våre lysoppgraderinger er en lett måte å forbedre kjøreopplevelsen på. Her er mulighetene mange – du kan velge mellom lys ved innsteg, i fotbrønn foran og bak, og i bagasjerommet – eller du kan oppgradere med logolys under dørene.

Hvis du synes det er vanskelig å bestemme deg for hvilken farge du vil ha, kan vi anbefale  vår RGB-pakke med to LED-lys og tilhørende fjernkontroll. På denne måten kan du lett tilpasse belysningen etter dine preferanser.

Karbonfiberdetaljer for et mer eksklusivt og unikt utseende

Den ultimate oppgraderingen av din Tesla gjør du med våre populære detaljer i ekte karbonfiber. 

Her kan du enkelt tilpasse Teslaen til din stil, samtidig som bilen får et unikt og eksklusivt utseende. Kolleksjonen  inkluderer blant annet spoiler og interiørdetaljer, alt sammen laget av høyeste kvalitet karbonfiber. 

Detaljene er enkle å montere, samtidig som de også er holdbare. Dette er en enkel og stilfull måte å skille deg ut på veien samtidig som du tilfører din Tesla en touch av din personlige stil – både utvendig og innvendig.

4 grunner til å velge Elons Hage for tilbehør til Tesla

Norsk nettbutikk laget for Tesla-entusiaster av Tesla-entusiaster

Elons Hage er en norsk nettbutikk, med lager på Rjukan. Selv om vi er en nettbutikk, har du muligheten til å se produktene våre før de kjøper dem ved å ta turen inn kontoret vårt i Drammen – bare husk på å avtale tid i forkant, så vi er sikre på at vi er tilgjengelig. 

Lynrask levering, fri frakt over 699 kroner

Vi sender bestillingen din ved første mulighet, noe som gjør at du vanligvis har varene dine hos deg allerede etter 1-3 dager. Leveringstiden kan naturligvis variere noe ut fra hvor i landet du befinner deg, men vi gjør alt vi kan for at du skal få tilbehøret ditt i løpet av få dager etter bestilling. 

Førsteklasses kundeservice

Er det noe du lurer på eller er usikker på, så ta gjerne kontakt. Vi er her for å hjelpe deg med å finne det perfekte tilbehøret som passer til deg og dine behov, og veileder deg gjerne gjennom hele kjøpsprosessen.

Høy kvalitet

Når du kjøper produkter fra oss i Elons Hage, kan du være trygg på at du får produkter av beste kvalitet. Her reiser vi selv ut til våre leverandører verden over, for å sikre at vi tilbyr produkter av topp kvalitet. Du finner varer til Tesla Model 3, Model S, Model Y og Model X.

Kjøpe Tesla-tilbehøret hos oss

Vårt mål er alltid at du som kunde bli fornøyd, og at du finner de produktene du trenger for å oppgradere Teslaen din både innvendig og utvendig hos oss – for økt komfort og en best mulig kjøreopplevelse.

Besøk nettbutikken.

Leser neste

Hold bilen ren med Tesla-matter
Tesla i Oslo – utstyret du trenger til vinteren

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.