Tesla i Oslo – utstyret du trenger til vinteren

Tesla i Oslo – utstyret du trenger til vinteren

Vinteren kan tære mye på interiøret og karosseriet på bilen, også når du kjører på veier i Oslo. Heldigvis er det rimelige grep du kan ta for å forhindre store slitasjeskader både innvendig og utvendig.

Se våre produkter.

Nedenfor ser du en oversikt over utstyr vi anbefaler at du har om vinteren, som forlenger levetiden på interiør og eksteriør.

Isolerende presenning når bilen er parkert ute om vinteren

Når vinterkulden setter inn, er det avgjørende å gi din Tesla den beste beskyttelsen mot vær og vind. I vår nettbutikk finner du  isolerende presenning designet spesielt for ulike Tesla-modeller som  beskytter bilen når den står ute. 

Hvorfor bør du bruke biltrekk når bilen står ute?

Biltrekk er viktig for å gi beskyttelse mot sollys, smuss, frost og snø. Den er enkel og rask å  feste  med strikk foran og bak. Skal bilen stå ute i  lengre perioder kan du bruke  belter med spenner for ekstra sikkerhet. Med strategisk plasserte glidelåser ved fordørene, bagasjerommet, og ladeporten, har du fortsatt full tilgang til bilen mens den er godt beskyttet mot vinterværet.

Allværsmatter for å unngå slitasje i gulvene på Tesla Model 3

For å berge gulvet om vinteren, finnes det allværsmatter som er skreddersydd for å gi en perfekt passform til Model 3. Den slitesterke TPE-konstruksjonen gjør dem ideelle for det norske klimaet preget av snø og regn. 

Fordeler med å bruke allværsmatter

De høye kantene langs sidene har en praktisk funksjon – de beskytter bilens underlag mot søle, snø, og slaps som ofte trekkes inn i bilen under vinterlige forhold.

Denne ekstra beskyttelsen er nøkkelen til å ivareta bilens interiør i best mulig stand. Mattene fungerer som en barriere som hindrer skitt og fuktighet i å trenge ned i teppet og gulvbelegget i bilen. 

Dette er spesielt viktig når det gjelder snødekte sko som ofte drar med seg smeltet snø og salt. Ved å investere i disse allværsmattene, sikrer du ikke bare et renere og mer komfortabelt interiør i bilen, men også lengre levetid og bedre vedlikehold av bilens gulv.

Kjæledyrtrekk for dyrenes komfort og beskyttelse av setene

Tesla forstår viktigheten av å gi dine firbente venner en luksuriøs opplevelse, spesielt under vinterreiser. For å sikre maksimal komfort og beskyttelse, har de introdusert et eksklusivt kjæledyrtrekk til baksetet i Model S/3/Y.

Dette kjæledyrtrekket er designet for å gi den beste opplevelsen for din firbente venn. Det myke fleece-materialet skaper en koselig atmosfære, og den vannavstøtende foringen sørger for at kjæledyret ditt holder seg varm og tørr under kjøreturen.

I tillegg til å levere uovertruffen komfort, inkluderer kjæledyrtrekket også praktiske dørbeskyttere. Disse beskytter interiøret mot potemerker, smuss, hår og sikling. Med disse dørbeskytterne kan du nyte reisen uten bekymringer for potensielle skader på dørpanelene.

LED-lys med ekstra styrke

Standardlysene som blir levert i Tesla-biler er veldig svake. Med våre LED-lys, som passer i dørene, bagasjerommet (foran og bak). Lysene passer til alle Teslas bilmodeller med unntak av Model S og Model X (produsert senere enn 2022).

Vi har fire forskjellige farger du kan velge mellom:

  • Brilliant white
  • Deep red
  • Ice blue
  • Purple

Vi leverer Tesla-utstyr til Oslo og omegn

For å gjøre et kupp på Tesla-utstyr du trenger til vinteren, kan du ta en titt på våre produkter for gode tilbud på produktene ovenfor. Vi har et bredt sortiment av Tesla-utstyr, for alle Tesla-modeller. Alle varer er skreddersydde til Tesla, og laget for å vare i mange år fremover.

Leser neste

Best mulig kjøreopplevelse med Tesla-tilbehør fra Elons Hage
Tesla-tilbehøret til den perfekte roadtrip

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.