Tesla-tilbehøret til den perfekte roadtrip

Tesla-tilbehøret til den perfekte roadtrip

Norge, med sine høye fjell og dype fjorder, er et perfekt utgangspunkt for en skikkelig bilferie. Med en Tesla og ekstrautstyr fra Elons Hage blir den helt perfekt.

Besøk nettbutikken.

Landets varierte landskap, fra de bølgende åsene i sør til de dramatiske fjordene i vest og den arktiske villmarken i nord, tilbyr en unik kjøreopplevelse som er vanskelig å matche.

Hvorfor velge Norge neste gang du skal på bilferie?

Norge tilbyr en særegen miks av naturskjønnhet, kulturell rikdom, og moderne infrastruktur som gjør det til et ideelt reisemål for Tesla-eiere. Landets veier snor seg gjennom noen av de mest spektakulære landskapene i verden, og med et nettverk av Tesla Superchargers spredt over hele landet, er det enkelt og bekvemt å utforske Norge i en Tesla.

For å sikre at din Tesla er utstyrt for norske eventyr, tilbyr Elons Hage et bredt utvalg av Tesla-tilbehør og utstyr. Fra premium gulvmatter som beskytter interiøret mot norske værforhold, til stilige og funksjonelle Tesla-gadgets som hever kjøreopplevelsen, har Elons Hage alt du trenger for å gjøre din bilferie i Norge enda mer minneverdig.

Destinasjoner du ikke bør gå glipp av

Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien forbinder Averøya med fastlandet, og er omtalt som en av verdens vakreste bilturer. Det er absolutt verdt å bruke noen ekstra kilometer for å oppleve havet og øyene på nordvestlandet.

Geirangerfjorden og Trollstigen

Vi holder oss vest, hvor Geirangerfjorden og Trollstigen også byr på noen av landets vakreste utkikkspunkter. Geiranger er på UNESCOs verdensarvliste, og føyer seg inn i rekken av fantastiske plasser i Norge.

Trollstigen ligger en kort kjøretur unna, og kan bestiges både til fots og med bil. Er du tilhenger av hvilepuls kan du kose deg med et spektakulært kvarter opp fjellsiden. 

Lofoten

Enten du er glad i golf, sjømat, turer i fjellet eller fisking i noen av verdens vakreste havgap, kan du trygt legge bilferien til de magiske øyene i nord.

I tillegg til en vakker kjøretur og fordelene som nevnes over, er Lofoten velsignet med kritthvite strender og turkisblått hav. 

Hvorfor ta bilferien med en Tesla?

Å kjøre en Tesla på de norske veiene tilbyr en deilig kombinasjon av komfort, ytelse og miljøvennlighet. Med en Tesla kan du nyte stillheten langs veiene, og kun lyden av naturen som bryter stillheten.

Hos Elons Hage tilbyr vi tilbehøret som gir både utseendet og kjørekomforten det lille ekstra.

Det essensielle tilbehøret

Tesla-bilmatter er svært ettertraktet for dem som ønsker å forbedre interiørets komfort og utseende. Vi tilbyr et variert utvalg av tilpassede, slitesterke gummimatter som ikke bare ser bra ut, men også beskytter mot søl og slitasje. Disse mattene er enkle å fjerne og vaske, noe som gjør det enkelt å holde bilen din ren.

For familier med små barn tilbyr vi også praktisk sparkebeskyttelse for seteryggene, som enkelt integreres i bilens interiør for å holde det pent.

LED-lys

Lysoppgraderinger er en annen måte å heve kjøreopplevelsen på, med valgmuligheter som innstegslys, fotbrønnslys, og lys til bagasjerom. Vi tilbyr en RGB-pakke for de som ønsker å tilpasse lysfargen etter eget ønske, komplett med LED-lys og fjernkontroll.

Karbonfiber

For en mer eksklusiv følelse, utforsk våre karbonfiberdetaljer. Disse populære tilleggene lar deg personliggjøre Teslaen din med et unikt og luksuriøst utseende. Vår kolleksjon inkluderer blant annet spoilers og interiørdetaljer av topp kvalitet karbonfiber, som er enkle å installere og gir bilen din en distinkt stil.

Besøk nettbutikken vår

Vårt mål er alltid at du som kunde bli fornøyd, og at du finner de produktene du trenger for å oppgradere Teslaen din både innvendig og utvendig hos oss – for økt komfort og en best mulig kjøreopplevelse.

Besøk nettbutikken.

Elons Hage er en spesialisert nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av tilbehør og oppgraderinger for Tesla-eiere. Vi fokuserer på å forbedre både funksjonaliteten og utseendet på Tesla-biler, med et nøye utvalgt sortiment.

Leser neste

Tesla i Oslo – utstyret du trenger til vinteren
Tesla-tilbehør – Norge

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.